keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Treeni #51: Surfer girl



Ei välineitä!

15 min AMRAP


Oma tulos: 2 kokonaista kierrosta + yhden puolen sivulankut kokonaan kolmannelta. Siispä tein vielä toisen puolen + 20 s :)

4 kommenttia:

  1. Moi! Löysin blogisi nelisen päivää sitten ja innostuin. Hiit ja amrap -treenit on tuttuja, samoin Zuzka, joka on ilmeisesti innoittajasi. Kiva, että tälläinen löytyy suomeksikin! Tein parit treenit sivustoltasi jo, ja nyt ollessani lomamatkalla, jumppasin hotellihuoneessa parina pvänä n.vartin settejä. Kiva, kun palautit mieleen tämän ihanan&kamalan treenityylin!! :D keep on rocking!!! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Loistavaa kuulla että sieltä löytyy myös tämän treenityylin fani. Se on vaikea uskoa jos ei ole kokeillut, mutta kunhan muistaa säännöllisyyden niin vartilla päivässä voi saada upeita tuloksia, kun vaan treenaa täysillä. 10 pistettä ja papukaijamerkki muuten siitä että tyyppi treenaa lomamatkalla hotellihuoneessa! No excuses!

      Poista
  2. Surffityttöjä tänä aamuna meni lähes kolme kierrosta, kaks liikettä vaille jäi; Tää on oikeesti käsipainotteinen reeni, noi sivuvatsat oli aika rankkoja pitää, tosin syynä lienee alkuviikon kahvakuulailut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää onkin hyvä kun lisäilet vanhempiin treeneihin missä pahimmat poltteet on ollu! Ei oo itellä oikein aikaa toistaa samoja treenejä kun pitäis uuttakin settiä pukata ulos.

      Poista