maanantai 7. huhtikuuta 2014

Treeni #37: Challenge accepted!



Välineet: hyppynaru, käsipainot

2 kierrosta


6 liikesarjaa


Käsilläseisonta on pelottava liike, jos kuulut samaan sarjaan kuin minä ja olet tehnyt sitä viimeksi lapsena ennen HIIT-treenien aloittamista... Mutta olo onnistumisesta ja itsensä ylittämisestä on loistava kun vähän harjoittelee ensin, lupaan sen :) Tein erillisen videon alkuharjoittelusta, toimii myös hyvänä lämmittelynä varsinaiselle treenille:



Laskeudu harjoittelussa hallitusti! Jos käsilläseisonnan yksityiskohdat kiinnostavat tarkemmin, täällä on pidempi teksti asiasta.

Tässä treenissä kehotan poikkeuksellisesti unohtamaan ajan kanssa kilpailun. Jokainen liike on sellainen, joka vaatii keskittymistä ja hallittua suorittamista.

Itse keskityin tällä kertaa tekemään käsilläseisonnat ilman tukea, tosin seinän vieressä jotta asennot eivät ainakaan jää vajaiksi ja keho tottuu aivan pystysuoraan liikerataan. Ei mennyt taas tabletin kanssa intervallien säätäminen kuten Strömsössä - jokaisen hyppynaruosuuden jälkeen hakkasin nappeja varmaan 10 sekuntia... Täytyy vaihtaa sovellusta. Unohdin myös montako pistoolikyykkyä olin alun perin kirjannut ohjeeseen, joten tein vain 10 per kierros. Mitä tästä opimme, aina se vihko siinä vieressä... Kokonaisaika 15:09 tällä versiolla.

Ensi kerralla uusilla aivoilla uusi yritys :D Maanantai...

2 kommenttia:

  1. Aidolla 20x pistoolit versiolla eilen 21:55 aika. Kaikista eniten tuskaa oli liittyen askelkyykkyhyppyihin. Mietin tässä, että tuleeko sellainen aika, jolloin ne on helpompia. No pistoolit olivat kädellä autettuja noustessa, tekniikka ei ole hallinnassa edelleenkään. Sen sijaan käsitlläseisonnat oli kivaa vaihtelua (tosin työkaverit ihmettelivät kun potkin välillä ovea), olen lapsena harrastanut telinevoimistelua, on mukava huomata, että jotkut liikkeet ovat edelleen 'selkärangassa' vaikka parikyt vuotta myöhemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaan, että tulee aika jolloin askelkyykyt ovat helpompia! Mutta ne pahimmalta tuntuvat liikkeethän ovat just parhaita kropalle... ;) Kyllä sun työkavereilla on ihmettelemistä siellä.

      Poista